Realise the home of your dreams

Home renovation Brisbane

The goal was to make this home’s style modern with clean features and unobstructed views. The introduction of natural light with the removal of walls and addition of a second large entrance to the back deck makes a huge impact on the living space. Walls don’t just divide floor space, they can interrupt the ability to talk between different living spaces, limit visibility and hinder ventilation. You can now be in the kitchen talking with your guests at the dining table and see what your kids are watching in the lounge room while enjoying a cool breeze and view to the backyard. The relocation of the entrance created better privacy for the bedrooms as guests no longer pass each room to reach the living spaces. The floor space gained from moving the kitchen stairway enabled the previous formal living to be converted to another generous bedroom. To arrange an appointment to discuss the possibilities in your home just give us a call.

  • Before-New double entrance
    After-New double entrance
    Before New double entrance After
  • Before-Down stairs area
    After-Down stairs area
    Before Down stairs area After
  • Before-Kitchen
    After-Kitchen
    Before Kitchen After
  • Before-Unobstructed views
    After-Unobstructed views
    Before Unobstructed views After
  • Before-Back entrance
    After-Back entrance
    Before Back entrance After